SVI BORAVIMO ZAJEDNO POD ISTIM KROVOM, PA ZATO ODGOVORNO KORISTIMO PROSTORIJE HOSTELA ZAJEDNO

CHEK IN – CHEK OUT

Drago nam je da vas vidimo na našoj recepciji nakon 14:00 za CHECK-IN-u i bit ćemo manje radosni kada odlazite za CHECK-OUT do 11:00. Ako se odlučite produžiti boravak najavite dan prije.

ODRŽAVANJE ČISTOĆE

Naše domaćice počinju čistiti u 7:00, a ulaze u sobe da čiste od 9:00. Uvijek će pokušati biti tihi, ali nakon 11:00 sati mogli bi postati glasniji, jer moraju pripremiti hostel za prijavu ostalih gostiju pa vas molimo za razumijevanje. Nakon 14:00 pospremanje nije na raspolaganju pa ako vam treba nešto biti očišćeno ili trebate promjeniti posteljinu obavijestite nas dan ranije na recepciji, tijekom jutra ili ako je kasnije imajte na umu da bi moglo potrajati neko vrijeme.

DORUČAK

Naspavaj se i izađi na vrijeme na doručak. Za one koji vole ustati ranije mogu se poslužiti u kuhinj na razini NULA. Doručak se naplaćuje na recepciji kod CHEK-IN, 20 kuna ili 3 eura. Poslužuje se od 08.00 do 10:00.

HOSTEL SADRŽAJI

Naša recepcija je otvorena 24 sata dnevno, tako da ako vam je ikada potrebna pomoć u vezi s nečim ili problem koji treba rješavati, obavijestite nas odmah!

Naš bar je otvoren od 7:00 do 23:00.

U našem baru, na terasu unutrašnju i vanjsku i javnim prostorima kojima se služe i gosti bara možete dovoditi prijatelje. U dnevni boravak, sobe/spavaonicu i kuhinju, nije dopušteno, zbog sigurnosti gostiju.

PUŠENJE

Sve su sobe i sadržaji Kings n’ Queens bez dima. Molimo poštujte pravilo ako nam stvarno ne želite dati novac i platiti 500 kuna naknada za pušenje. Ako trebate pušiti, predlažemo da to učinite s kavom, pivom ili nekim drugim napitkom dok uživate na našoj predivnoj terasi 🙂

ŠTETE

Ako primijetite prilikom ulaska u sobu ili napravite bilo kakvu štetu u hostelu, molimo vas prijavite odman na recepciju.
Da biste spriječili plaćanje naknade za štetu, vodite računa o svim prostorijama hostela kao da je vaš.

HRANA I PIĆE

Možete napraviti i donijeti svoju hranu i piće u našu zajedničku kuhinju, samo imajte na umu očistiti nakon što završite.
Međutim, svoj alkohol ne možete donijeti u bilo koji dio hostela i bar, pa vam predlažemo da siđete u bar hostela i isprobate naše nevjerojatne domaće rakije, pive i druge napitke 🙂

ZAJEDNIČKA KUHINJA

Naša zajednička kuhinja otvorena je od 8:00 do 23:00. Postoje ljudi koji spavaju u blizini kuhinje, molim vas, nemojte se družiti nakon 23:00. Ali ako trebate koristiti nešto iz kuhinje, možete učiniti to tiho. Možete koristiti sve što je u kuhinji, ali molimo vas pobrinite se za to kao da je vaše i očistite nakon sebe.

REKLAMACIJE

Zaista nam je važno da steknete KQ iskustvo i da ste zadovoljni svojim boravkom. Ako naiđete na bilo kakve probleme, molimo vas da se uvijek obratite na recepciju hostela gdje ćemo vam pomoći u rješvanaju bilo kojeg nesporazuma. U slučaju da nismo u mogućnosti riješiti odmah, obratite nam se na kingshostelzg@gmail.com, detaljno opisujući problem.
Želimo da svi naši gosti imaju najbolje moguće iskustvo naših kućnih pravila.

Nepridržavanje kućnih pravila neće biti prihvaćeno kao izgovor.

POSTELJINA I RUČNICI

Posteljina i jedan ručnik uključeni su u cijenu. Ako boravite s nama više od 2 dana naše osoblje će vam promjeniti posteljinu i novi ručnik. Također možete odabrati svježi ručnik za 10 kuna u bilo koje vrijeme ili uzeti veći ručnik za istu cijenu. Također ako želite svoj krevet osvježeiti novom posteljinom, moguće je za 50 kuna u bilo kojem trenutku – samo nas obavijestite.

ORMARIĆI NA ZAKLJUČAVANJE

U spavaonicama svaki gost ima svoj ormar. Toplo preporučujemo da sve svoje stvari držite zaključane. Kings n’ Queens ne odgovara za gubitak dragocjenosti i osobnih stvari. Veće vrijednosti imate priliku besplatno pohraniti u sefu na recepciji.

KASNA ODJAVA

Za kasnu odjavu plaća se naknada koja iznosi 50 HRK po satu prije 13:00, i nakon 13:00 kupili ste sebi potpuno novi dan u našem hostelu Kings n’ Queens. 🙂

KREVETI U SPAVAONICI

U spavaonicama koristite samo krevet koji vam je dodijeljen. Ako iz nekog razlog se želite preseliti u drugi krevet samo dođite na recepciju i zatražite potvrdu promjene. Tu smo da pomognemo na bilo koji način. 🙂 Sigurni smo da ne biste htjeli platiti naknadu od 100 kuna jer ste zaboravili da nam kažete o promjeni kreveta.

DIJELITE SOBE

Imajte na umu da odabirom zajedničke sobe u stvari dijelite sobu s drugim ljudima, zato pokušajte ne raditi ono što ne želite da vaši cimeri učine vama. Moguće je da bi druga osoba mogla hrkati ili biti neugodan na neki drugi način. Ali to također može značiti da biste mogli upoznati novog najboljeg prijatelja. 🙂

p.s. Znamo da je teško, ali pokušajte biti tihi kad uđete u sobu kasno u noći ili odlazite rano ujutro.

RANO PRIJAVLJIVANJE

Rana prijava ovisi o danu odlaska svih naših gostiju u hostelu, najmanje dan prije dolaska najavite se kako bi mogli vam javiti ako postoji mogućnost da prijava bude prije predviđenog vremena.
Ako dođete na check-in rano ujutro, nakon vesele večeri vani, svejedno ćemo vam naplatiti kao da ste tu noć spavali kod nas.

Nepridržavanje kućnih pravila neće biti prihvaćeno kao izgovor.
Za svako nepoštivanje slijede i primjerene sankcije.

Vaš Kings n’ Queens team

Zahvaljujemo na poruci. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!