O hostelu

Lociran u najužem centru grada Zagreba, Hotel Kings n’ Queens nudi ugodan ambijent, opuštenu atmosferu, a blizina svih oblika javnog prijevoza osigurava jednostavan pristup muzejima, restoranima, shopping centrima i znamenitostima.

Svi posjetitelji mogu uživati u besplatnom WIFI-ju koji pokriva cijeli hostel. Sve ROYAL, OBITELJSKA I SPAVAONICE su klimatizirane, ROYAL, DOUBLE-TWIN, OBITELJSKA IMAJU i satelitski TV. Za druženje i opuštanje gostima na raspolaganju su zajedničke prostorije: dnevni boravak, kuhinja, unutarnja terasa.

Naš Caffe bar s 15 stolova i 60 sjedećih mjesta osigurava našim posjetiteljima ugodno mjesto za opuštanje, a intimna atmosfera naše terasa pruža skroviti kutak za odmak od gradske vreve. Gostima je na raspolaganju i potpuno opremljena kuhinja.

Kraljevski doživljaj Hrvatske

Hostel Kings n’ Queens je smješten u potpuno renoviranoj i tematski uređenoj zgradi iz 19. stoljeća. Koncept hostela je zamišljen kao predstavljanje Hrvatske kroz povijesne regije i gradove. Hostel ima pet katova, svaki kat predstavlja jednu regiju u Hrvatskoj, a sobe na katu nose imena značajnih gradova iz te regije. Naše goste želimo upoznati s Hrvatskim prirodnim, kulturnim i gastronomskim ljepotama i na taj način im ponuditi cjelovit doživljaj.

Hostel je lociran u najužem centru grada Zagreba, sama zgrada hostela je dvorišna i svim gostima nudi mir i tišinu. Hostel se nalazi na idealnoj poziciji za sve posjetitelje Hrvatske metropole: u neposrednoj je blizini najpoznatijih kulturnih znamenitosti i lokacija, barova, restorana, shopping centara, željezničkog kolodvora, autobusnog kolodvora, a lako mu je dostupan i sav javni prijevoz.  

Hostel u ponudi ima trinaest privatnih soba i jednu veliku spavaonicu. Uz noćenje nudimo uslugu doručka uz nadoplatu, a svim gostima je dostupna zajednička blagovaonica, soba za odmor i druženje, bar s autohtonim Hrvatskim pićima: pive, rakije, čajevi, cijeđeni sokovi i druge stvari, te prostorije za odlaganje prtljage.

Kako bi boravak našim gostima bio što ugodniji, sve sobe su opremljene posteljinom, ručnicima, besplatnim internetom, satelitskom televizijom, a zajednička blagovaonica opremljena je osnovnim kuhinjskim priborom. Hostel nudi i četiri kraljevske sobe s vlastitom kupaonicom, obiteljsku sobu sa vlastitom kupaonicom, double i twin sobe kao i veliku spavaonicu za grupe. U našem hostelu u različitim tipovima soba možemo ugostiti do 50 osoba maksimalno.

Zahvaljujemo na poruci. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!